РЕСТОРАННИЙ КОНСАЛТИНГ
ВІДКРИТИ СВІЙ РЕСТОРАН,
КАФЕ або БАР

РЕСТОРАННИЙ КОНСАЛТИНГ
ON-LINE

КОМПЛЕКС ПОСЛУГ ВИДАЛЕНОГО СУПРОВОДЖЕННЯ ДЛЯ РЕСТОРАНІВ, БАРІВ і КАФЕ

ОПЕРАЦІЙНЕ КЕРУВАННЯ
РЕСТОРАНОМ або КАФЕ

ПАРТНЕРСЬКИЙ ПРОЕКТ З ІНДИВИДУАЛЬНИМИ УМОВАМИ СПІВПРАЦІ

ВНУТРІШНІЙ ОПЕРАЦІЙНИЙ АУДИТ
і ОЦІНКИ ПРОЕКТУ.
ЕКСПРЕС-ДІАГНОСТИКА

КОМПЛЕКС ПОСЛУГ
РЕСТОРАН - КАФЕ "ПІД КЛЮЧ"

Ресторанний консалтинг

ПРО НАС

Кожний ресторанний проект – має бути неповторний, унікальний та особливий, і безумовно, це потребує особливих та індівідуальних підходів до його створення: розробки концепції та гостьового напрямку, ефективної підготовки і запуску, подальшого просування та розвитку.

Розуміючи це, Наша Команда Фахівців, кожний з яких є справжнім професіоналом своєї справи та має високий рівень кваліфікації у своєї професійній галузі — галузі ресторанного консалтингу. Зможемо реалізувати будь-який, навіть найсміливіший бізнес-проект та досягти його комерційної ефективності.

Наш професійний досвід у галузі ресторанного бізнесу та гостинності складає більш ніж 15 років, протягом яких ми розробили та ефективно реалізували більше 100 HoReCa-проектів.

Для нас, ресторанний бізнес та почуття гостинності – це не тільки наша робота, це наш спосіб життя.

Правильне супроводження ресторанного Проекту має здійснюватися у залежності від його спрямованості та багатьох інших специфічних особливостей та факторів.

Цей підхід дозволяє відкрити дійсно успішний ресторанний бізнес та ефективно їм керувати у подальшому.

Наші методики дозволяють з високою ефективністю, послідовно керувати реалізацією консалтингового проекту, не залучаючи до нього надлишкових ресурсів, що суттево мінімізує витрати Замовника на його супровід, реалізацію та розвиток.

Наша Команда може бути долучена у ресторанний проект на будь-якому етапі його розвитку та діяльності: відкрити ресторанпроектування та запускдіагностика і аналіз, кризис-менеджмент та оптимізація, ресторанний консалтинг для подальшого розвитку і оптимізації діяльності.

Також, ми пропонуємо послуги керування ресторанним бізнесом — послуги з керування рестораном, кафе, баром чи будь-яким іншим форматом закладу на партнерських умовах.

Використовуючи свій успішний, більш ніж п’ятнадцятирічний досвід управління та супроводу ресторанних проектів, ми вважаємо за можливе «оздоровлення» практично будь-якого закладу, за наявністю бажання змінюватися, навчатися та розвивати ресторанний бізнес з боку Власників Проекту.

Адже, ресторанний бізнес — як і ймовірно, будь-який інший вид діяльності, вимагає не лише фінансового забезпечення, а й значної емоційної та фізичної віддачі.

Консалтингова компанія «СІД-Консалтинг груп» — спеціалізується на послугах HoReCa-консалтингу і готова надати для успішної реалізації Вашого проекту, всю необхідну допомогу та грамотний супровід.

Супровід Проекту закладу “під ключ” включає:

У реалізації консалтингових ресторанних Проектів, на різних етапах його підготовки і запуску, звичайно приймає участь наступна проекта команда:
— Керівник Проекту;
Шеф-кухар, фахівці за різними напрямками кухні та ассортименту бару (Шеф-Кухар, Бар-менеджер та Сомельє);
— Технологи, фахівці з технологічного супроводження та керування харчовим виробництвом;
— HR-менеджери з підбору, керування і навчання персоналу;
— Фахівці з маркетингу та реклами;
— Фінансові менеджери, фахівці з економічного планування та фінансового керування;
— IT-фахівці з інформаційного забеспечення.

У разі необхідності, до ресторанного проекту можуть бути долучені фахівці з інших професійних галузей, у залежності від специфіки та спрямованості супроводу.

Головною умовою успішності будь-якого ресторанного проекту та можливості відкрити ресторан (керування ресторанним бізнесом чи як відкрити свій ресторан) – це його бажанність та лояльність до нього Ваших Гостей.

Ресторанний бізнес може стати Вашим успішним бізнесом, тільки за умови його цілісності та органічності, де емоції дуже тісно і правильно поєднуються з фінансовою ефективністю.

Для діючих закладів, які потребують оптимізації та розвитку, ми пропонуємо:

Також наша компанія пропонує інші комплексні та інноваційні послуги для ринку HoReCa:

Бажання не зупинятися на досягнутому і ставати все кращим, постійне вдосконалення сервісів Закладу – однозначно, хороша передумова успішної роботи. Смачно, комфортно, приємно, весело, інтимно, стильно, імпозантно, легко і невимушено – і ще багато інших характеристик, ніколи не будуть зайвими у відгуках про Ваш проект. І тоді, це буде справді – успіх, Ваш успішний ресторанний бізнес.
Анатолій Мошкович
Керівник проектів

# ресторанний бізнес, # допомога у відкритті ресторану кафе, # відкрити ресторанний бізнес, # ресторанний бізнес навчання, # керування ресторанним бізнесом, # відкрити ресторан, # розробка меню для ресторану кафе, # розробка меню ресторану, # розробка концепції ресторану кафе, # проектування ресторану, # проектування кафе, # ресторанний бізнес в Україні, # відкрити кафе в Україні

# як відкрити свій ресторан, # ресторанний консалтинг одеса, # ресторанний консалтинг львів, # ресторанний консалтинг дніпро, # ресторанный консалтинг україна, # ресторанний консалтинг харьків, # ресторанний консалтинг запоріжжя, # ресторанний консалтинг ціни, # компанія ресторанний консалтинг, # консалтингові послуги ресторанному бізнесі, # послуги керування ресторанним бізнесом, # послуги керування рестораном, # послуги керування кафе, # послуги керування піцерією, # послуги керування кондитерською, # розробка меню, # відкрити ресторан в Україні

ресторанний консалтинг київ, # ефективний ресторанний консалтинг, # ресторанний консалтинг україна, # послуги керування рестораном кафе, # концепція ресторану, # концепція кафе, # ресторанний бізнес, # відкрити ресторан в Україні, # відкрити кафе в Україні

Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.