Розробка комплексної концепції для відкриття нового ресторанно-розважального комплексу в місті Харків, у складі з чотирьох ресторанних локацій та нічного клубу, комплексний ресторанний консалтинг Харьків.
Проведення маркетингових досліджень ресторанного ринку Харкова та розробка спрямованості та наповнення для всіх складових Проекту (спрямованість закладів, основні види гостьової аудиторії, склад Проекту, наповнення додатковими сервісами тощо).
Попереднє архітектурне та технологічне проектування для встановлення технічного завдання Проекту. Основні Гостьові та технологічні зони, гостьові та технологічні потоки, загальне компонування будівлі Комплексу та прилеглої території.
Попереднє наповнення для Проекту:
- спрямованість та склад кухні, спрямованість та склад барної та винної карт;
- попереднє технологічне проектування: технологічне обладнання та меблі, гостьові меблі та додаткові конструкції гостьових та сервіс зон;
- склад необхідного забезпечення гостьовим та кухонним посудом та начинням, склом, приладами тощо;
- ІТ-забезпечення Проекту;
- аудіо та відео-забезпечення;
- Системи забезпечення безпеки;
- склад та структура забезпечення Комплексу обслуговуючим персоналом та його склад, система фінансової мотивації та управління;
- система контрольних фінансових показників та рівень їх ефективності;
- інші проектні види робіт.
Підготовка основних видів фінансово-економічних обґрунтувань та характеристик Проекту.
Бізнес-план та інвестиційний план Проекту. Оцінки капітальних витрат та показників ефективності інвестування. Action-Plan Проекту.
# ресторанний консалтинг Харків, # відкрити ресторан в Харкові, # відкрити ресторан Харків, # ресторанно-розважальний комплекс