Продумана та підготовлена загальна Концепція Проекту, визначена спрямованість кухні та гостьова аудиторія Закладу, зрозумілий та прорахований бажаний рівень середнього рахунку, і ось… ми можемо переходити до одного з визначальних етапів для Проекту закладу – це розробка меню для ресторану чи кафе, Карти вин та інших видів асортименту.
Цей творчий і водночас прагматичний, з погляду управління прибутковістю, процес вкрай важливий у його підготовці та проведенні, і вимагатиме максимальних зусиль як від нашої команди супроводу, так і від провідних фахівців Закладу.

Розуміння усіх особливостей у визначеній спрямованості кухні та її поєднання зі смаковими уподобаннями Ваших Гостей – будуть гарною творчою передумовою у даній розробці.
Комплексне збалансоване, технологічне та смачне меню – це дійсно дуже непростий і багатогранний процес, але результат – того вартий)
За результатами даного етапу супроводу, як правило, готуються:
- Основне Меню, що включає основний набір страв: закуски, салати, супи, гарніри, основні страви, які будуть представлені у Закладі;
- Карта Вин, що включає збалансовану пропозицію вин до обраного складу Меню та десертів;
- Барна карта – визначає склад міцного алкоголю, соків, води та інших безалкогольних напоїв, що пропонуються у Закладі;
- Карта коктейлів – асортиментна пропозиція коктейлів для ваших гостей;
- Карта десертів – кондитерські пропозиції Вашого проекту.
Усі види виробів, що готуються для їх подальшого виробництва та приготування, та супроводжуються – технологічною картою з описом приготування, калькуляцією, фото та нормативними вимогами за часом приготування та підготовки напівфабрикатів.
Також, за погодженням із Замовником, можуть бути виконані інші види розробок.
# розробка меню для ресторану, # розробка меню, # розробка меню ресторану, # розробка меню для кафе, # розробка меню піцерії, # розробка меню бару, # розробка меню стітфуд, # розробка меню фастфуд