ТЕХНОЛОГІЧНЕ ПРОЕКТУВАННЯ. ПРОЕКТУВАННЯ РЕСТОРАНУ, КАФЕ

Відповідно до концепції Проекту, спрямованості та бажаного гастрономічного наповнення кухні та складу страв Закладу, проводиться необхідне технологічне проектування: проектування технології ресторану, кафе чи іншого ресторанного формату.

У процесі розроблення Технологічного проекту закладу має бути проектується:
  • технологічний розподіл та необхідне планування (перепланування) приміщень підприємства, у відповідності до існуючих нормативів для харчового виробництва;
  • розташування всіх необхідних для підприємства виробничих цехів, у відповідність до технологічної лінії (концепції та спрямованості) Закладу;
  • наповнення всіх приміщень та технологічних цехів необхідним технологічним обладнанням та технологічними меблями;
  • підготовка необхідних специфікацій для підключення технологічного обладнання (електрика, вода, каналізація, вимоги до витяжки);
  • підготовка загального Технологічного проекту, для його подальшої гармонізації з вимогами ХАССП та отримання необхідних дозвільних документів.

За погодженням із Замовником, склад технологічного проектування може бути змінено.

# розробка проекту ресторану, # розробка проекту кафе, # технологічний проект ресторану, # технологічний проект кафе, # технологія ресторану, # технологія кафе, # проектування ресторану, # проектування кафе