Відповідно до концепції Проекту, спрямованості та бажаного гастрономічного наповнення кухні та складу страв Закладу, проводиться необхідне технологічне проектування: проектування технології ресторану, кафе чи іншого ресторанного формату.
У процесі розроблення Технологічного проекту закладу має бути проектується:
- технологічний розподіл та необхідне планування (перепланування) приміщень підприємства, у відповідності до існуючих нормативів для харчового виробництва;
- розташування всіх необхідних для підприємства виробничих цехів, у відповідність до технологічної лінії (концепції та спрямованості) Закладу;
- наповнення всіх приміщень та технологічних цехів необхідним технологічним обладнанням та технологічними меблями;
- підготовка необхідних специфікацій для підключення технологічного обладнання (електрика, вода, каналізація, вимоги до витяжки);
- підготовка загального Технологічного проекту, для його подальшої гармонізації з вимогами ХАССП та отримання необхідних дозвільних документів.
За погодженням із Замовником, склад технологічного проектування може бути змінено.
# розробка проекту ресторану, # розробка проекту кафе, # технологічний проект ресторану, # технологічний проект кафе, # технологія ресторану, # технологія кафе, # проектування ресторану, # проектування кафе