Основні види послуг та супроводження в процесі реалізації ресторанного проекту
- Розробка концепції закладу. Концепція ресторану або кафе. Стратегія та бізнес-план
- Айдентика проекту. Фірмовий стиль та брендінг
- Технологічне проектування. Проектування ресторану кафе. Мережі та комунікації
- Підбір і комплектування технологічним та нейтральним обладнанням. Гостьові і службові меблі
- Посуд, скло, прибори, кухонне начиння і інвентар
- Розробка меню для ресторану, кафе. Бар і Карта вин
- Асортиментна і цінова політика проекту. Система товарознавства і логістика
- Аналіз роботи – діагностика ресторану кафе
- Ресторанний консалтинг #ONLINE: віддалене супроводження для кафе, барів, ресторанів