КЕРУВАННЯ РЕСТОРАННИМ БІЗНЕСОМ, КЕРУВАННЯ РЕСТОРАНОМ, КЕРУВАННЯ КАФЕ
Одним з спеціалізованих професійних напрямків діяльності Компанії “СІД-Консалтинг груп” – є операційне керування проектами: керування операційною діяльністю ресторана, кафе, бара, кондитерскої, піцерії та іншими форматами закладів, керування ресторанним бізнесом.
Наша команда пропонує для Вас комплексне рішення щодо управління та якісного супроводу Вашого ресторанного проекту – ефективне управління ресторанним бізнесом.
До складу комплексного управління Закладом входить його загальне операційне управління, планування, просування та стратегія розвитку проекту.
Функціональне адміністрування та керування всіма основними бізнес-процесами, включає:
- оперативне управління та координація всіх підрозділів та служб підприємства (кухня, обслуговування, адміністрація, логістика, бухгалтерія, охорона, ІТ-департамент, маркетинг та реклама);
- керування та контроль всіх процесів обслуговування та супроводження Гостей у Закладі;
- розробку, керування та контроль ефективності маркетингової та рекламної політики у Проекті;
- керування, планування та контроль за всіма економічними та фінансовими показниками діяльності на підприємстві – товарна і асортиментна політика, керування продажами, ціноутворення і прибутковість, керування витратами і податкове планування, керування рухом грошових коштів та їх оптимізацією, фінансовий результат та прибутковість проекту, інші показники ефективності;
- кадрова політика і комплексне керування Персоналом, система мотивації та розвитку у Проекті;
- технологічне керування підприємством: розробка та подальший супровід всіх видів меню, технологія приготування та її наступний розвиток і супроводження, керування всіми видами технологічних процесів для підприємства громадського харчування;
- комплексне господарське супроводження закладу;
- інформаційне супроводження і розвиток;
- планування, розробка і керування подальшим розвитком проекту.
Послуги операційного управління Проектами, їх наповнення та склад – процес індивідуальний та залежить від досить великої кількості різних факторів. Умови керування узгоджується для кожного конкретного Проекту – окремо, враховуючи всі існуючі специфічні особливості Закладу та побажання щодо його подальшого розвитку з боку Власників.
З усіх питань, які Вас цікавлять, щодо передачі ресторанного Проекту в операційне управління, Ви можете звертатися за телефонами – (095) 858-08-53, (093) 901-43-46.
Будемо раді бути для Вас корисними та ефективними у розвитку Вашого бізнесу.