КЕРУВАННЯ

КЕРУВАННЯ РЕСТОРАННИМ БІЗНЕСОМ, КЕРУВАННЯ РЕСТОРАНОМ, КЕРУВАННЯ КАФЕ

Одним з спеціалізованих професійних напрямків діяльності Компанії “СІД-Консалтинг груп” – є операційне керування проектами: керування операційною діяльністю ресторана, кафе, бара, кондитерскої, піцерії та іншими форматами закладів, керування ресторанним бізнесом.

Наша команда пропонує для Вас комплексне рішення щодо управління та якісного супроводу Вашого ресторанного проекту – ефективне управління ресторанним бізнесом.

До складу комплексного управління Закладом входить його загальне операційне управління, планування, просування та стратегія розвитку проекту.

Функціональне адміністрування та керування всіма основними бізнес-процесами, включає:

  • оперативне управління та координація всіх підрозділів та служб підприємства (кухня, обслуговування, адміністрація, логістика, бухгалтерія, охорона, ІТ-департамент, маркетинг та реклама);
  • керування та контроль всіх процесів обслуговування та супроводження Гостей у Закладі;
  • розробку, керування та контроль ефективності маркетингової та рекламної політики у Проекті;
  • керування, планування та контроль за всіма економічними та фінансовими показниками діяльності на підприємстві – товарна і асортиментна політика, керування продажами, ціноутворення і прибутковість, керування витратами і податкове планування, керування рухом грошових коштів та їх оптимізацією, фінансовий результат та прибутковість проекту, інші показники ефективності;
  • кадрова політика і комплексне керування Персоналом, система мотивації та розвитку у Проекті;
  • технологічне керування підприємством: розробка та подальший супровід всіх видів меню, технологія приготування та її наступний розвиток і супроводження, керування всіми видами технологічних процесів для підприємства громадського харчування;
  • комплексне господарське супроводження закладу;
  • інформаційне супроводження і розвиток;
  • планування, розробка і керування подальшим розвитком проекту.

Послуги операційного управління Проектами, їх наповнення та склад – процес індивідуальний та залежить від досить великої кількості різних факторів. Умови керування узгоджується для кожного конкретного Проекту – окремо, враховуючи всі існуючі специфічні особливості Закладу та побажання щодо його подальшого розвитку з боку Власників.

З усіх питань, які Вас цікавлять, щодо передачі ресторанного Проекту в операційне управління, Ви можете звертатися за телефонами – (095) 858-08-53, (093) 901-43-46.

Будемо раді бути для Вас корисними та ефективними у розвитку Вашого бізнесу.