ПІДБІР та ПІДГОТОВКА ПЕРСОНАЛУ

Дуже важливим етапом при запуску та не менш важливим, при подальшій роботі Закладу – є підбір, підготовка, мотивація та подальший супровід Персоналу Проекту, навчання ресторанного бізнесу та навчання персоналу ресторану.

Саме Персонал, насамперед, визначатиме рівень та якість сприйняття Закладу для Ваших Гостей.

На жаль, навіть найкреативніший та неординарний дизайн інтер’єру або якість та вартість меблів Закладу, не компенсують непідготовленість та некомпетентність Персоналу, що природно та незворотно, приведе до сумних наслідків.

І саме, якісний та підготовлений Персонал – формує стійку лояльність Гостей до Закладу, що формуватиме успішність Вашого бізнесу надалі.

Обов’язковою причиною цього процесу є якісне навчання персоналу ресторану.

Наповнення та склад цього виду послуг може значно відрізнятися для різних видів Проектів, і найчастіше складається з:

  • підбір та введення на посаду провідних спеціалістів Закладу: Керуючий, Шеф-кухар, Провідний бариста, Сомельє, Технолог, Фінансовий директор. Послуга «Head Hunter»;
  • організація та супровід перепідготовки та навчання для провідних спеціалістів Закладу, як в Україні, так і за кордоном;