Ресторанний консалтинг

Проект кафе - мережа "Перон" (Черкаси).

Комплексна розробка та підготовка для подальшого проектування, концепції закладу – гастрономічного кафе з “лінією роздачі” для мережі заправних комплексів “Перон” у м.Черкаси.

Визначення спрямованості та основних маркетингових характеристик проекту, що поєднує у собі два формати обслуговування: “лінія роздачі” та обслуговування з використанням офіціантів.

Асортиментна політика та технологія виробництва. Технічна та технологічна підготовка проекту – технологічне проектування та наповнення комплексу основними видами технологічного та нейтрального обладнання.

Підготовка загального бізнес-планування для проекту та його наповнення. Основні фінансово-економічні оцінки щодо проекту, контрольні показники ефективності та організаційний план.

Супровід етапів передпроектної підготовки та робочого проектування комплексу – архітектурний та дизайн-проект.

Інші види організаційного та консалтингового супроводу проекту.