Ресторанний консалтинг

Проект кафе - мережа "Перон" (Черкаси).

Комплексна розробка та підготовка для подальшого проектування, концепції закладу – гастрономічного кафе з “лінією роздачі” для мережі заправних комплексів “Перон” у м.Черкаси.

Визначення спрямованості та основних маркетингових характеристик проекту, що поєднує у собі два формати обслуговування: “лінія роздачі” та обслуговування з використанням офіціантів.

Асортиментна політика та технологія виробництва. Технічна та технологічна підготовка проекту – технологічне проектування та наповнення комплексу основними видами технологічного та нейтрального обладнання.

Підготовка загального бізнес-планування для проекту та його наповнення. Основні фінансово-економічні оцінки щодо проекту, контрольні показники ефективності та організаційний план.

Супровід етапів передпроектної підготовки та робочого проектування комплексу – архітектурний та дизайн-проект.

Інші види організаційного та консалтингового супроводу проекту.

Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.