СТАТТІ І АНАЛІТИКА

Солодкі та гострі закуски перемагають у 2023 році за даними Circana

Молоді покупці все частіше використовують ресторани швидкого обслуговування, щоб отримати зручний варіант для “перекусів” між основними прийомами їжі, про що свідчить щорічний звіт від Circana про закуски.

СТАТТІ І АНАЛІТИКА

Які найбільш суттєві помилки у обліку припускають власники ресторанів та кафе

За «внутрішньою» статистикою звернень до компанії за консультаційними послугами для ресторанів та кафе, більше 60% надходять з запитами оптимізації обліку та покращення фінансових результатів роботи закладів.

СТАТТІ І АНАЛІТИКА

Екологічність та елегантність: нові тренди продукції санітарно-гігієнічного призначення для HoReCa

У сфері гостинності кожен етап сервісу вимагає уваги до найдрібніших деталей. При цьому процеси, які залишаються «за лаштунками» , настільки ж важливі, як і авансцена. Саме тому такі нюанси, як правильно підібрані санітарно-гігієнічні засоби (серветки, рушники, туалетний папір тощо), набувають усе вагомішої ролі. Як створити wow-ефект для клієнтів, мінімізувавши витрати? Даємо декілька дієвих порад.