СТАТТІ І АНАЛІТИКА

Екологічність та елегантність: нові тренди продукції санітарно-гігієнічного призначення для HoReCa

У сфері гостинності кожен етап сервісу вимагає уваги до найдрібніших деталей. При цьому процеси, які залишаються «за лаштунками» , настільки ж важливі, як і авансцена. Саме тому такі нюанси, як правильно підібрані санітарно-гігієнічні засоби (серветки, рушники, туалетний папір тощо), набувають усе вагомішої ролі. Як створити wow-ефект для клієнтів, мінімізувавши витрати? Даємо декілька дієвих порад.

СТАТТІ І АНАЛІТИКА

Як змінилися зарплати в Україні за рік – протягом 2022-2023 років

Work.ua провів та опублікував дослідження динаміки зарплати в Україні за рік – протягом 2022-2023 років. Для дослідження було використано дані зарплат, пропонованих роботодавцями у вакансіях на Work.ua з II кварталу 2022 року до II кварталу 2023 року (218 000 вакансій).

ПРОЕКТИ

Мережа ресторанів «САМОГОННА РЕСТОРАЦІЯ» (Тернопіль)

Ресторан-музей «Старий млин», пивна ресторація «Ковчег», піцерія та пастерія «Фламінго», служба доставки та пекарня “БАМ” в місті Тернопіль, та готель-садиба «Грибова хата» (Буковель). Комплекс консультаційних послуг та заходів оптимізації діяльності щодо покращення фінансових показників роботи закладів мережі.

ПРОЕКТИ

Піцерія “Челентано” (Черкаси)

Комплексний операційний консалтинг та супровождення діяльності закладу. Впровадження загальної оптимізації роботи проекту, спрямованної на отримання суттєвого покращення фінансових результатів.