ПРОЕКТИ

Реберня “На Вогні” (Черкаси)

Розробка концепції та комплексний супровід запуску ресторанного комплексу – сучасний м’ясний ресторан Реберня “На Вогні” в місті Черкаси.

Комплекс робіт по підготовці та загальному наповненню концепції нового ресторанного комплексу Реберня “На Вогні”.

  • Маркетинг проекту та участь в архитектурному та дизайн-плануванню закладу.
  • Технологічне проектування та технологія виробництва.
  • Пошук, підбір та комплектація комплексу – технологічним обладнанням та меблями, посудом та склом, гостьовим та кухоним приладдям.
  • Розробка меню та барного асортименту, підготовка технологічної документації та робочі опрацювання.
  • Інформаційне забезпеченння – облікова система, підбір та запровадження.
  • Пошук, підбір та введення на посаду – Шеф-кухаря, Головного бухгалтера та Керуючого комплексом.
  • Підготовка до відкриття та тестовий запуск проекту в роботу

Незважаючи на важки часи війни, життя не зупиняється і ресторанний ринок продовжує жити, працювати для своїх гостей та розвиватися.

Усім нам мирного неба в Україні та скорішої перемоги.