Розробка концепції та комплексний супровід запуску ресторанного комплексу – сучасний м’ясний ресторан Реберня “На Вогні” в місті Черкаси.
Комплекс робіт по підготовці та загальному наповненню концепції нового ресторанного комплексу Реберня “На Вогні”.
- Маркетинг проекту та участь в архитектурному та дизайн-плануванню закладу.
- Технологічне проектування та технологія виробництва.
- Пошук, підбір та комплектація комплексу – технологічним обладнанням та меблями, посудом та склом, гостьовим та кухоним приладдям.
- Розробка меню та барного асортименту, підготовка технологічної документації та робочі опрацювання.
- Інформаційне забезпеченння – облікова система, підбір та запровадження.
- Пошук, підбір та введення на посаду – Шеф-кухаря, Головного бухгалтера та Керуючого комплексом.
- Підготовка до відкриття та тестовий запуск проекту в роботу









Незважаючи на важки часи війни, життя не зупиняється і ресторанний ринок продовжує жити, працювати для своїх гостей та розвиватися.
Усім нам мирного неба в Україні та скорішої перемоги.