Комплексний операційний консалтинг та супровождення діяльності закладу. Впровадження загальної оптимізації роботи проекту, спрямованної на отримання суттєвого покращення фінансових результатів.
На протягу супроводження проекту, у закладі були підготовлені та впровадженні наступні оптимізаційні заходи:
- Комплексна оптимізація асортиментної та цінової політики у закладі: оновлення асортименту та технології виробництва, впровадження сбаланосованної цінової політики, локалізація логістики та загальної системи постачання.
- Оптимізація основних процесів виробництва, відповідно до оновленної технології та асортименту.
- Впровадження комплексної системи управлінського обліку, звітності та усіх загальних KPI-показників для проекту, що надало можливості збільшити торгові надходження більше ніж на 50%, зменшити показник фудкост на 30% та отримати зростання прибутковості проекту в 2,5 рази.
- Розробка та впровадження нової системи фінансової мотивації для усіх категорій персоналу в закладі. Впровадження оновленної організаційної стуктури та внутрішніх бізнес-процессів.
- Комплексна розробка та запуск оновленної маркетингової та рекламної стратегії, яка додала суттевих результатів: збільшення рівня середнього рахунку та зростання платіжеспроможної аудіторії закладу.
- Системний запуск та розвиток форматів – самовивіз та доставка, запуск власного онлайн-сервісу інтернет-замовлень з використанням власного сервісу – інтернет-сайту.
- Підготовка, розвиток та супроводження головних фахівців закладу.
- Інши види консультаційного супроводження проекту.