СТАТТІ І АНАЛІТИКА

Нові заклади у листопаді 2022 року: війна і гостинність в Україні

Про нові заклади відкритті у листопаді цього року в Україні у новому огляді цього місяця.

КИЇВ

Центр, Печерськ та Поділ

Kyiv Meat Station новий стрітфуд у центрі на вулиці Хрещатик, 46-А – заклад з вуличною їжею з використанням фермерского м’яса. Власники проекту займаються вирощуванням худоби в Київської області та виготовленням сировини для подальшого виробництва у закладі.

Трохи з меню:

  • Рол із копченою куркою – 185 грн
  • Пампушка зі свининою – 145 грн
  • Сирні палички – 95 грн
  • Свинячі реберця – 235 грн
  • Київська томлена качка – 210 грн
  • Круасан з індичкою – 149 грн
  • Фарм бургер з яловичиною – 250 грн
  • Рол із рваною яловичиною – 195 грн

Третій заклад мережі кафе-піцерія “Ха” від переселенців з Харькова відкрили на вулиці Сагайдачного, 41. Два інших заклади працюють на Шота Руставелі та на Русанівській набережній. В меню, як і в інших закладах мережі, пропонують фірмову квадратну піцу. В інтерʼєрі написи й малюнки, що нагадують про Харків.

Трохи з меню:

  • Піца «Вегетаріанська» – 144 грн
  • Піца «Фірмова» – 156 грн
  • Піца «М’ясна» – 156 грн
  • Піца з куркою та ананасом – 154 грн
  • Бургер з яловичиною – 89 грн
  • Окрошка – 78 грн
  • Салат «Крабовий» – 58 грн

Пончична Ponchyk Boy почала працювати на вулиці Великій Васильківській, 33 поряд із площею Льва Толстого. Це третій заклад мережі в Києві та Дніпрі, якій розташували в магазині аксесуарів Gara. У меню пропонується понад 20 різновидів пончиків.

Контакти: з 10:00 до 20:00, WWW, INSTAGRAM

Нова наливня Ua Drink Embassy відкрилася у центрі міста на вулиці Софіївська, 3Б. У закладі пропонують натуральні настоянки, наливки й сидри, до яких можна замовити бейгли та інші закуски.

Трохи з меню:

  • Порічкова настоянка – 90 грн (за 100 мл)
  • Дубівка – 45 грн (за 50 мл)
  • Хріновуха – 45 грн (за 50 мл)
  • Сливовий сидр – 55 грн
  • Комбуча – 80 грн
  • Кава по-турецьки – 25 грн
  • Бейгл із лососем – 100 грн
  • Грінки зі смальцем – 70 грн
  • Сирні чипси – 40 грн
  • Сирники в шоколаді – 80 грн

Заклад D&D Berlin із шаурмою й берлінськими дьонерами відкрився на Бессарабській площі, 2. Це третій заклад мережі з Харкові й Полтави, й другий у Києві.

В меню пропонують німецькі й турецькі дьонери з мʼясом і фалафелем, класична шаурма у булці чи в лаваші, салати, окрошка з куркою й напої.

Трохи з меню:

  • Німецький дьонер із куркою – 104,90 грн
  • Німецький дьонер із телятиною – 109,90 грн
  • Великий німецький дьонер із фалафелем – 124,90 грн
  • Турецький дьонер із куркою – 104,90 грн
  • Лаваш із сиром – 49,90 грн
  • Класична шаурма з куркою – 89,90 грн
  • Салати (курка, фалафель або овочі) – 79,90 грн
  • Окрошка з куркою – 51,90 грн

Ізраїльський Street Food ресторан Avi від мережі закладів Алекса Купера почав роботу біля площі Льва Толстого, на вулиці Велика Васильківська, 24.

Також Avi анонсували відкриття ще на трьох локаціях: на вулиці Князів Острозьких, 8 (корнер на Kyiv Food Market), Бульварно-Кудрявській, 2–Б, і на Басейній, 5–А.

Трохи з меню:

  • Шварма «Тель-Авівська з кебабом» – 149 грн
  • Шварма «Ізраїльська з фалафелем» – 99 грн
  • Шварма «Шварма зі шніцелем» – 139 грн
  • Шварма «Фірмова Avi» – 139 грн
  • Шварма «Дуже чізі з курчам» – 149 грн
  • Тарілка хумуса з кебабом – 159 грн
  • Тарілка хумуса з фалафелем – 109 грн
  • Бабагануш – 99 грн
  • Баклажани фрі – 99 грн

Ресторан з “азійським вектором” Chiba Sushi & More від мережі закладів Par Bar відкрили в ЖК «Французький квартал 2» на вулиці Предславинська, 42. Ресторан назвали на честь японського міста Тіба, що розташоване на узбережжі Токійської затоки.

Вермутерія «Гільда» з маркетом та вермутом власного виробництва відкрили в районі Золотих Воріт на вулиці Рейтарська, 5. За розробку дизайну закладу відповідає Олексій Бахарев, один із співзасновників дизайн бюро Metodika Design.

В основі пропозицій закладу страви італіїської та іспанської кухні.

Трохи з меню:

  • Великий сніданок – 240 грн
  • Тост з буряковим хумусом – 165 грн
  • Закуска «Гільда» (оливка, анчоус, перець) – 45 грн
  • Тортилья – 85 грн
  • Мариновані анчоуси – 120 грн
  • Лимонний суп з орзо – 135 грн
  • Курча Пірі-пірі – 220 грн
  • Сувлакі – 240 грн
  • Стейк з капусти – 185 грн
  • Морський окунь з морквяним пюре – 210 грн

Ресторан паназійської кухні FAYNA ASIA розпочав свою роботу на Подолі, на вулиці Нижній Вал, 37/20.

Трохи з меню:

  • Том Ям – 350 грн,
  • Пад-Тай з морепродуктами – 275 грн,
  • Рис з морепродуктами – 240 грн,
  • Неми з яловичиною – 150 грн.

І ще один новий заклад на Подолі – молодіжне кафе UNIBO pans & bowls, який відкрився на вулиці Нижній Вал, 19/21. Основу меню складають страви сучасної європейської кухні з фішкою подачи страв в іспанських тонких сковорідках.

  • Боул Фітоняшка – 189 грн,
  • Боул із фалафелем – 219 грн,
  • Мʼясна сковорідка – 299 грн,
  • Вафля Юнібо з креветками та скрамблом – 249 грн,
  • Тост з грибами та маринованим яйцем – 185 грн.
Лук’янівка, Виноградар, Шулявка та Оболонь

Новий франчайзинговий заклад «БПШ» від мережі Дмитра Борисова відкрили поряд з станцією метро «Почайна» на проспекті Степана Бандери, 6. У розширеному меню закладу окрім шістьох видів шаурми, шава-боулів, пончиків і біляшів, готують бургери й хот-доги в бріошах. У Києві, на цей час, працюють одинадцять «БПШ» й окремо – корнери в Gastrofamily Market.

Трохи з меню:

  • Класична шаурма з куркою, кімчі й овочами – 79 грн
  • Вегетаріанська шаурма з бататом і гуакамоле – 109 грн
  • Біляш із м’ясом – 45 грн
  • Пончики з цукровою пудрою – 25 грн
  • Шава-боул з куркою, креветками, картопляними діпами й овочами – 139 грн
  • Хот-дог у вершковому бріоші з соусом блючіз – 69 грн
  • Бургер із котлетою з яловичини й тигровими креветками – 99 грн
  • Сидр – 39 грн

Кав’ярня «Бла бла кава» почала свою роботу недалеко від площі Перемоги, на вулиці Симона Петлюри, 22. До кави в закладі пропонують десерти, тости й вино.

Хачапурна «Мама Манана» новий восьмий заклад мережі в Україні та шостий в Києві, який відкрили на Оболонській набережній – на проспекті Героїв Сталінграда, 14-Г. В меню пропонують класичні грузинські страви: 15 видів хачапурі з дев’яти регіонів Грузії, хінкалі, шашлик, салати, закуски, супи й десерти.

Трохи з меню:

  • Хачапурі з лисичками – 275 грн
  • Кубдарі з бараниною – 217 грн
  • Долма – 240 грн
  • Хінкалі з сиром – 127 грн
  • Харчо – 167 грн
  • Каре телятини – 365 грн
  • Пахлава з фісташками – 185 грн
  • Хумусовий діп з овочами – 195 грн

Паназійське бістро Noodes почало роботу недалеко від метро “Лук’янівська” в Бехтерєвському провулку, 4-Б неподалік від старовинного маєтку українського письменника Івана Нечуя-Левицького.

Трохи з меню:

  • Курячий попкорн – 119 грн
  • Локшина з овочами та куркою – 179 грн
  • Тофу в соусі «Том ям» – 149 грн
  • Лимонно-імбирна курка – 179 грн
  • Локшина з овочами й ерінгами – 169 грн
  • Капуста кімчі – 49 грн
  • Кокосовий хумус з банчанами – 79 грн

«Doner Маркет» із вуличною їжею від МХП відкрили в ТРЦ «Ретровіль» на проспекті Правди, 47. Це ювілейний 100-й заклад мережі, яка почала працювати з 2020 року. У закладі пропонують шаурму й дьонери, які готують з м’яса «Наша Ряба» та Skott Smeat, а також нагетси, сирні палички, картоплю фрі й інші страви.

Трохи з меню:

  • Шаурма з куркою – 149 гривень
  • Дьонер боул з яловичиною – 149 грн
  • Картопляні крокети – 60 грн
  • Дьонер по-турецьки з куркою – 99 грн
  • Шаурма в лаваші з яловичиною – 205 грн
  • Курячі нагетси – 65 грн

ЛЬВІВ

Нова кав’ярня ÉDES почала працювати у центрі міста на площі Ринок, 29/26. Заклад спеціалізується на виготовленні угорської традиційної випічки кюртошкалач і його назва перекладається з угорської як «солодкий».

Кюртошкалач — це солодкий пиріг циліндричної форми з дріжджового тіста, яке намотують на форму та обсмажують до карамельної скоринки в спеціальній печі.

Трохи з меню:

  • Крютош кориця – 50 грн,
  • Крютош горіх – 60 грн,
  • Крютош кокос – 60 грн,
  • Крютош полуничний шоколад – 65 грн,

Нові ресторани та кафе у жовтні 2022 року: війна і гостинність в Україні – читайте ось тут >>>


Придбати та отримати повний доступ до матеріалу «Нові заклади у листопаді 2022 року: війна і гостинність в Україні», Ви зможете ТУТ >>>

Гарні новини)) Плануємо збільшити кількість Передплатників нашої комерційної підписки у п’ять разів)) У зв’язку з цим – для ВСІХ нових Передплатників, СПЕЦІАЛЬНА ЦІНА!

Вартість доступу до всіх матеріалів рубрики зі знижкою 50% – комерційна передплата на 12 місяців, становить 2500 грн. 1250 грн. без ПДВ. Майже усі кошти за комерційну передплату ми відправляємо для ЗСУ.

Після реєстрації на сайті, Ви зможете сформувати та завантажити рахунок для проведення платежу.

Для всіх Підписників комерційних оглядів ресторанного рынку України, діють спеціальні ціни на покупку всіх аналітичних звітів компанії.

З аналітичним звітом «Структура розподілу ресторанного рынку в Україні за 2021 рік» Ви можете ТУТ >>>

Аналітичний звіт «Обсяг ресторанного рынку в Україні в 2021 році» за результатами роботи за дев’ять місяців 2021 року ТУТ >>>

Усі фото та відеоматеріали отримані з відкритих публічних джерел, представлені виключно в ознайомлювальних цілях та належать їх Власникам