ПРОЕКТИ

Проект винного підвалу (Івано-Франківськ)

Підготовка та проведення комплексу робіт для реалізації проекту Винного ресторануРесторанно-розважального комплексу у м. Івано-Франківськ.

Проведення маркетингових досліджень для ресторанного ринку в регіоні, комплексна розробка та наповнення для загальної спрямованості та концепції закладу, підготовка складу та всіх видів складових Проекту.

Виконання передпроектної підготовки для Комплексу – гостьові та технологічні площі, всі види технічного та технологічного забезпечення: технологічне та нейтральне обладнання, необхідні комунікації, гостьові та службові меблі, тощо.

Наповнення Проекту основними видами забезпечення: посуд та прилади, скло та кухонне начиння, текстиль та форма, інформаційне забезпечення, комп’ютерна та оргтехніка, інші види забезпечення.

Необхідний персонал та штатний розклад, характеристики асортиментного та технологічного наповнення, система ціноутворення та товарознавства, фінансове управління та планування.

Підготовка всіх основних фінансових показників ефективності проекту, порядок інвестування та інвестиційний план.