СТАТТІ І АНАЛІТИКА

Війна і гостинність – нові заклади весни 2022 року

Триває вже третій місяць від початку війни за свободу та незалежність України. І українські ресторатори продовжують робити те, що вміють найкраще – дарувати свою гостинність там, де це лише можливо. Деякі з нових проектів під час війни відкриті навесні 2022 року в Україні.

КИЇВ

Нове кафе-бар Odnodumtsi від засновників магазину платівок The Vinyl розпочав роботу по вулиці Олеся Гончара, 4 навпроти скверу Київських інтелігентів.

З їжі пропонують холодні закуски, сендвічі та десерти. У барному меню – коктейлі, вино, пиво, з безалкогольної – лимонади та кави.

ЛЬВІВ

Ще одна нова книгарня-кавярня Старого Лева від львівскої мережі закладів Андрія Худо та партнерів, почала свою роботу на вулиці Степана Бендери, 33.

Ресторан «Інші» було відкрито на Соборній площі, 2А у центрі Львова. Це другий ресторан шеф-кухаря Євгена Клопотенко та Інни Поперешнюк, яка є співвласником компанії «Нова пошта» після київського закладу  «100 років тому вперед».

Формат закладу описують як “напевно, бістро” і на даний момент у закладі пропонують два види меню: основне та безкоштовне меню №2, яке “можуть попросити всі, хто не в змозі заплатити. У нього входить основна страва, салат і чашка кави.

Нове кафе-ресторан Holy Moly з сніданками, бургерами і коктейлями почало працювати у центрі, на вулиці Братів Рогатинців, 14.

У меню пропонують бургери, салати та десерти, також до 14:00 в кафе подають сніданки. Барне меню складається з коктейлів, пива та вина. Є лимонади, фреші, безалкогольні напої, кава та чай.

Перший заклад мережі Takava відкрилося в центрі міста, за адресою вулиця Миколи Вороного, 3 у приміщенні коворкінгу Pop-Up, де раніше працювали заклади True Burger Bar і Hendrick Bar.

Заклад займає весь перший поверх коворкінгу, в якому, крім кафе, розташовується повноцінна кухня. Також є літня тераса, а в підвальному приміщенні – бомбосховище.

ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

Другий ресторан мережі «Інші» від шеф-кухаря Євгена Клопотенка та співвласника компанії «Нова пошта» Інни Поперешнюк відкрився у парку імені Шевченка, що на вулиці Чорновола.

Заклад працюватиме у форматі фастфуду «з нотками української кухні». У меню, наприклад, «Борщ том-ям», гострі крильця в соусі верещаку, курка з песто з бджіл, паляниця та пампушко-бургер.

«Інші. Парк» – це третій заклад від Євгена Колопотенка та Інни Поперешнюк. У Києві вони відкрили «100 років тому вперед», а у Львові – «Інші» у форматі бістро (також із безкоштовним меню).

ДНІПРО

Заклад Ponchyk Boy відкрили на вулиці Січових Стрільців, 3. Це другий заклад формату після кафе у Києві, яке працює з жовтня 2021 року. Проект запустили Олександр Жиляєв, Олексій Маурін та Тамара Крючкова.


Про нові кафе та ресторани в Україні, які почали працювати у лютому 2022 року – читайте ось тут >>>


Придбати та отримати повний доступ до матеріалу «Війна і гостинність – нові заклади весни 2022 року», Ви зможете ТУТ >>>

Гарні новини)) Плануємо збільшити кількість Передплатників нашої комерційної підписки у п’ять разів)) У зв’язку з цим – для ВСІХ нових Передплатників, СПЕЦІАЛЬНА ЦІНА!

Вартість доступу до всіх матеріалів рубрики зі знижкою 50% – комерційна передплата на 12 місяців, становить 2500 грн. 1250 грн. без ПДВ. Майже усі кошти за комерційну передплату ми відправляємо для ЗСУ.

Після реєстрації на сайті, Ви зможете сформувати та завантажити рахунок для проведення платежу.

Для всіх Підписників комерційних оглядів ресторанного рынку України, діють спеціальні ціни на покупку всіх аналітичних звітів компанії.

З аналітичним звітом «Структура розподілу ресторанного рынку в Україні за 2021 рік» Ви можете ТУТ >>>

Аналітичний звіт «Обсяг ресторанного рынку в Україні в 2021 році» за результатами роботи за дев’ять місяців 2021 року ТУТ >>>

Усі фото та відеоматеріали отримані з відкритих публічних джерел, представлені виключно в ознайомлювальних цілях та належать їх Власникам