РЕСТОРАННИЙ КОНСАЛТИНГ
ВІДКРИТИ СВІЙ РЕСТОРАН,
КАФЕ або БАР

РЕСТОРАННИЙ КОНСАЛТИНГ
ON-LINE

КОМПЛЕКС ПОСЛУГ ВИДАЛЕНОГО СУПРОВОДЖЕННЯ ДЛЯ РЕСТОРАНІВ, БАРІВ і КАФЕ

ОПЕРАЦІЙНЕ КЕРУВАННЯ
РЕСТОРАНОМ або КАФЕ

ПАРТНЕРСЬКИЙ ПРОЕКТ З ІНДИВИДУАЛЬНИМИ УМОВАМИ СПІВПРАЦІ

ВНУТРІШНІЙ ОПЕРАЦІЙНИЙ АУДИТ
і ОЦІНКИ ПРОЕКТУ.
ЕКСПРЕС-ДІАГНОСТИКА

КОМПЛЕКС ПОСЛУГ
РЕСТОРАН - КАФЕ "ПІД КЛЮЧ"

Ресторанний консалтинг

ПРО НАС

Кожний ресторанний проект – має бути неповторний, унікальний та особливий, і безумовно, це потребує особливих та індівідуальних підходів до його створення: розробки концепції та гостьового напрямку, ефективної підготовки і запуску, подальшого просування та розвитку.

Розуміючи це, Наша Команда Фахівців, кожний з яких є справжнім професіоналом своєї справи та має високий рівень кваліфікації у своєї професійній галузі — галузі ресторанного консалтингу. Зможемо реалізувати будь-який, навіть найсміливіший бізнес-проект та досягти його комерційної ефективності.

Наш професійний досвід у галузі ресторанного бізнесу та гостинності складає більш ніж 15 років, на протязі яких ми розробили та ефективно реалізували більше 100 HoReCa-проектів.

Для нас, ресторанний бізнес та почуття гостинності – це не тільки наша робота, це наш спосіб життя.

Правильне супроводження ресторанного Проекту має здійснюватися у залежності від його спрямованості та багатьох інших специфічних особливостей та факторів.

Цей підхід дозволяє відкрити дійсно успішний ресторанний бізнес та ефективно їм керувати у подальшому.

Наші методики дозволяють з високою ефективністю, послідовно керувати реалізацією консалтингового проекту, не залучаючи до нього надлишкових ресурсів, що суттево мінімізує витрати Замовника на його супровід, реалізацію та розвиток.

Наша Команда може бути долучена у ресторанний проект на будь-якому етапі його розвитку та діяльності: відкрити ресторанпроектування та запускдіагностика і аналіз, кризис-менеджмент та оптимізація, ресторанний консалтинг для подальшого розвитку і оптимізації діяльності.

Також, ми пропонуємо послуги керування ресторанним бізнесом — послуги з керування рестораном, кафе, баром чи будь-яким іншим форматом закладу на партнерських умовах.

Використовуючи свій успішний, більш ніж п’ятнадцятирічний досвід управління та супроводу ресторанних проектів, ми вважаємо за можливе «оздоровлення» практично будь-якого закладу, за наявністю бажання змінюватися, навчатися та розвивати ресторанний бізнес з боку Власників Проекту.

Адже, ресторанний бізнес — як і ймовірно, будь-який інший вид діяльності, вимагає не лише фінансового забезпечення, а й значної емоційної та фізичної віддачі.

Консалтингова компанія «СІД-Консалтинг груп» — спеціалізується на послугах HoReCa-консалтингу і готова надати для успішної реалізації Вашого проекту, всю необхідну допомогу та грамотний супровід.

Супровід Проекту закладу “під ключ” включає:

У реалізації консалтингових ресторанних Проектів, на різних етапах його підготовки і запуску, звичайно приймає участь наступна проекта команда:
— Керівник Проекту;
Шеф-кухар, фахівці за різними напрямками кухні та ассортименту бару (Шеф-Кухар, Бар-менеджер та Сомельє);
— Технологи, фахівці з технологічного супроводження та керування харчовим виробництвом;
— HR-менеджери з підбору, керування і навчання персоналу;
— Фахівці з маркетингу та реклами;
— Фінансові менеджери, фахівці з економічного планування та фінансового керування;
— IT-фахівці з інформаційного забеспечення.

У разі необхідності, до ресторанного проекту можуть бути долучені фахівці з інших професійних галузей, у залежності від специфіки та спрямованості супроводу.

Головною умовою успішності будь-якого ресторанного проекту та можливості відкрити ресторан (керування ресторанним бізнесом чи як відкрити свій ресторан) – це його бажанність та лояльність до нього Ваших Гостей.

Ресторанний бізнес може стати Вашим успішним бізнесом, тільки за умови його цілісності та органічності, де емоції дуже тісно і правильно поєднуються з фінансовою ефективністю.

Для діючих закладів, які потребують оптимізації та розвитку, ми пропонуємо:

Також наша компанія пропонує інші комплексні та інноваційні послуги для ринку HoReCa:

Бажання не зупинятися на досягнутому і ставати все кращим, постійне вдосконалення сервісів Закладу – однозначно, хороша передумова успішної роботи. Смачно, комфортно, приємно, весело, інтимно, стильно, імпозантно, легко і невимушено – і ще багато інших характеристик, ніколи не будуть зайвими у відгуках про Ваш проект. І тоді, це буде справді – успіх, Ваш успішний ресторанний бізнес.
Анатолій Мошкович
Керівник проектів

# ресторанний бізнес, # допомога у відкритті ресторану кафе, # відкрити ресторанний бізнес, # ресторанний бізнес навчання, # керування ресторанним бізнесом, # відкрити ресторан, # розробка меню для ресторану кафе, # розробка меню ресторану, # розробка концепції ресторану кафе, # проектування ресторану, # проектування кафе, # ресторанний бізнес в Україні, # відкрити кафе в Україні

# як відкрити свій ресторан, # ресторанний консалтинг одеса, # ресторанний консалтинг львів, # ресторанний консалтинг дніпро, # ресторанный консалтинг україна, # ресторанний консалтинг харьків, # ресторанний консалтинг запоріжжя, # ресторанний консалтинг ціни, # компанія ресторанний консалтинг, # консалтингові послуги ресторанному бізнесі, # послуги керування ресторанним бізнесом, # послуги керування рестораном, # послуги керування кафе, # послуги керування піцерією, # послуги керування кондитерською, # розробка меню, # відкрити ресторан в Україні

ресторанний консалтинг київ, # ефективний ресторанний консалтинг, # ресторанний консалтинг україна, # послуги керування рестораном кафе, # концепція ресторану, # концепція кафе, # ресторанний бізнес, # відкрити ресторан в Україні, # відкрити кафе в Україні