Ресторанний консалтинг

Кафе Avenue (Умань).

Проведення внутрішньої операційної діагностики роботи закладу. Підготовка комплексу заходів щодо оптимізації основних робочих процесів, підвищення фінансової ефективності та можливості подальшого розвитку проекту. Навчання провідних менеджерів закладу.

В основний склад операційної діагностики (внутрішнього аудиту) ефективності роботи закладу входили такі групи оцінок та підготовки відповідних рекомендацій щодо покращення роботи проекту:

  • Діюча організаційна структура роботи підприємства, персонал закладу та штатний розклад, посадові обовязки і система фінансової мотивації.
  • Система управління підприємством та діючі бізнес-процеси. Регламенти та стандарти компанії.
  • Технологія виробництва та основні технологічні процеси. Технологічна документація та постановка обліку. Асортиментна політика та сбалансування всіх видів меню і карт.
  • Товарознавство та система управління продажами. Цінова політика та прибутковість.
  • Комплексні фінансові оцінки операційної діяльності, система управління доходами та витратами, контрольні показники ефективності.
  • Система обліку кафе та контроль діяльності.
  • Маркетинг і реклама. Система просування.
  • Інші види оцінок операційної діяльності закладу.

Також проведено курс персонального навчання для всіх провідних менеджерів закладу за авторською програмою “Система ефективного управління рестораном/кафе”.

# операційна діагностика кафе, # внутрішній аудит кафе, # операційна діагностика кафе Умань, # внутрішня діагностика кафе Умань, # діагностика роботи кафе Умань, # навчання Умань, # підвищення ефективності роботи кафе Умань