ДІАГНОСТИКА РЕСТОРАНУ або КАФЕ

Аудит ресторану, аналіз роботи ресторану, аналіз роботи кафе, аудит кафе

Діагностика Проекту (аудит ресторану або аудит кафе) – це комплекс заходів, який має відобразити дійсний стан Проекту, його фактичну ефективність та подальші передумови можливого розвитку. Цей комплекс послуг складається з загального анализу работи ресторану (аналіз работы кафе) та виявляє всі наявні “нюанси” у його організації та операційній діяльності.

Операційну діагностику закладу необхідно проводити на різних «життєвих етапах» Проекту, для можливості побачити існуючі та/або “майбутьні” проблеми, наявні недоробки і звичайно ж, осяжні перспективи.

Зазвичай, у межах оперативної діагностики Закладу, готується кілька основних груп оцінок-характеристик.

Операційний внутрішній аудит ресторану або аналіз його роботы включає в себе підготовку та проведення наступних оцінок:

  • маркетингові оцінки, аналіз цільності та відповідності Концепції закладу, з усіма пов’язаними маркетинговими характеристиками: цільова аудиторія, наповнення та сервіс у проекті, баланс товарного та цінового асортименту кухні, бар та карти вин, і т.і.;
  • фінансові оцінки, аналіз загальних фінансових показників ефективності Проекту (рівень середньої торгової націнки, основні види торгових показників, збалансованість структури витрат і доходів, рівень фінансового результату та прибутковість проекту, інші KPI-показники), існуюча постановка управлінського та інших видів обліку;
  • інші види оцінок, за побажанням Замовника.

Після проведення комплексу робіт – операційної діагностики, готується та надається звіт (звіт з проведеного ресторанного аудиту) за поточними характеристиками Закладу та рекомендаціями до їх оптимізації.

Проведення комплексної діагностики Проекту – як правило, є попереднім етапом для подальшого консультаційного або операційного супроводження Закладу. І є певним «керівництвом до дії», на підставі якого будується весь наступний комплекс робіт по оптимізації та подальшого розвитку Проекту.

Будемо раді виявитися для Вас корисними в підготовці аналізу роботи ресторану (аналізу роботи кафе) і відповімо на всі питання, що Вас цікавлять..

Замовити аудит для Вашого ресторану, кафе, бару або будь-якого іншого формату закладу, а також отримати всі необхідні консультації, Ви зможете, звернувшись до нас за телефонами – (095)858-0853, (093)901-4346 або відправивши свій запит за допомогою форми нижче:

# аудит ресторана киев, # аудит ресторана в киеве, # аудит ресторана одесса, # аудит ресторана харьков, # аудит ресторана днепр, # аудит ресторана запорожье, # аудит ресторана николаев, # аудит ресторана черкассы, # аудит ресторана львов